Voorwaarden

COACHING

Het zou een eer zijn als jij kiest voor mij als coach. Ik hanteer slecht één heel belangrijke voorwaarde:
maak alleen gebruik van mijn dienst als jij het zelf wilt! Doe het niet omdat je manager het wil, of omdat  je gepushed wordt door je omgeving. Het moet een intrinsieke motivatie die jij van binnen voelt. 

BUSINESS MEDIATION

Als je mij wilt inzetten als business mediator heb ik één eis: mail mij en zet in de andere partij in de cc. Het moet vanaf het begin helder zijn voor beide partijen wat er gecommuniceerd is. Mijn e-mailadres is: groei@danielfrances.com

ALWAYS NEW BUSINESS TRAININGS PROGRAMMA

  1. De manager van het salesteam doet mee aan het hele Always New Business trainingsprogramma. Is de (commercieel) directeur de manager dan doet hij/zij ook mee. Borging van de kennis levert succes op.
  2. Elke trainee wordt volgens stap 1 ‘gescreend’ of hij/zij geschikt is om mee te doen aan het trainingsprogramma van Always New Business. 
  3. Na stap 1 wordt in samenspraak met de opdrachtgever besloten of de partij geschikt is voor de  vervolgstappen. 
  4. In het Always New Business  trainingsprogramma worden geen stappen worden overgeslagen. Er kan dus niet bij stap 2 worden begonnen. Wel kan de opdrachtgever bepalen welke type trainingen ingezet worden.
  5. Het programma is geschikt voor salesteams met minimaal 3 teamleden. Er kan gekozen worden voor een training over een korte periode of op basis iedere maand een aantal uur. Investering is afhankelijk van de duur en het aantal deelnemers. Start van  minimale investering bedraagt €4000,-.
  6. 50% van het afgesproken bedrag wordt voor de start van het trainingsprogramma betaald, 50% bij afronding.  

Voor alle diensten die ik aanbied geldt:

Over de voorwaarden, genoemde bedragen op mijn website en in op maat gemaakte offertes onderhandeld ik niet, resultaat lever ik altijd!