Afbeelding

Niek ten Bloemendal

Praktijkgericht en toont Daniel live aan dat geen deur dicht blijft voor hem. Het team is enthousiast, de eerste resultaten waren binnen een week zichtbaar. Complimenten!

Niek ten Bloemendal
Manager Sales B2B at Engie

Afbeelding

Ellen Schouten

Met zijn enthousiasme heeft Daniel er voor gezorgd dat de deelnemers van het bootcampteam een wereldprestatie hebben neergezet.

Ellen Schouten
Manager HRM at Brunel

Afbeelding

Arno Veenstra

Daniel is energieke coach/trainer. Hij is inspirerend en door zijn jaren ervaring in de sales kan hij zich heel goed inleven welk gevoel er bij verkopers heerst. Een verademing in vergelijk met andere trainers.

Arno Feenstra
Directeur Sales B2B at Vattenfall

Afbeelding

Mérida Miller

I was at a major fork in the road when it came to my startup, I needed someone to challenge me but also hear my point of view. Daniel did both wonderfully. After just one session, I left feeling empowered, refocused and hungry to take action to bring my foundation to the next level. 

Mérida Miller
Founder Project Fearless

Afbeelding

Naomi Rytz-Haik

I have gotten to know Daniel as a business coach and he is phenomenal at strategy, analysis and giving guidance. Daniel is extremely focused and goal-oriented while listening to the voice of the client, and his ability to incorporate the client’s needs and vision are outstanding. 

Noami Rytz-Haik
Business Development Manager

Afbeelding

Ad Koppejan

Daniel heeft ons uitstekend geholpen bij zowel de voorbereiding als het dagvoorzitterschap van onze werkconferentie Gemeentelijke Informatieveiligheid. Daniel kan uitstekend adviseren hoe je je doelgroep het beste kunt benaderen. Als dagvoorzitter zorgt hij voor een levendige en interactieve bijeenkomst. 

Ad Koppejan
Serial entrepreneur & Commissioner

Afbeelding

Loes Dingemans

De samenwerking met Daniel heb ik als zeer plezierig ervaren omdat hij goed geluisterd heeft naar onze wensen. Wij hebben ontzettend veel geleerd de investering van zijn komst direct terugverdiend!

Loes Dingemans
Algemeen directeur at Unique

Afbeelding

Michiel van Gemert

Wij huurden Daniel in voor een hands-on presentatie. Het resultaat was verbluffend, we behaalden als team een ongekend aantal nieuwe afspraken bij onze leads.

Michiel van Gemert
Manager Business at Manpower

Afbeelding

Milko Koot

In positieve zin noem ik Daniel een vakidioot! Hij is in staat ieder salesteam alle fijne kneepjes van HET VAK te laten zien, horen en te leren. Een echte aanrader!

Milko Koot
Commercial Director at Fox

Afbeelding

Wies Leenders

Daniel is een perfecte en sterke motivator. Geweldig voor als het sales team een boost kan gebruiken.

Wies Leenders
CEO at OptiVolt

Afbeelding

Aad Roozen

We hebben tijdens de training direct resultaat kunnen meten!

Aad Roozen
Sales Director at Selecta

Afbeelding

Manon van Poelwijk

Daniel heeft mij op een hele krachtige manier geholpen in mijn persoonlijke groei. Hij is een goede luisteraar, doortastend en heeft veel ervaring. Zowel voor zakelijke als persoonlijke ontwikkeling kan ik Daniel van harte aanbevelen!

Manon van Poelwijk
Director Marketing Strategy at Vattenfall

Afbeelding

Jesse-Erik

Daniel is goed in staat geweest om met zijn doortastende vragen onze gezamenlijke visie naar boven te halen. Zijn praktische aanpak heeft ons op een lijn gekregen voor het optimaliseren van onze sales & marketing strategie.

Jesse en Erik
Directeuren at Newclicks

Afbeelding

Marc Stubbe

Daniel = new business energy!!

Marc Stubbé
CCO at Sanoma

Afbeelding

David Beckett

Daniel's presentation on New Business was the best presentation I have ever seen in 20 years of business and 1,000s of presentations. He transformed my belief in myself (and many others) in a highly dynamic and interactive way!

David Beckett
Pitch Coach & author of Pitch To Win

Afbeelding

Shlomit

Ik vond het lastig om een keuze te maken in mijn carrière, dus daarvoor heb ik Daniel benaderd. Hij heeft heeft mij op een zeer effectieve manier uitgedaagd waardoor ik in één sessie precies wist wat ik wou gaan doen. 

Shlomit Singer

Afbeelding

Nicoline Valk-de Rijk

Vanuit zijn enorme rugzak vol met ervaring geeft Daniel niet alleen vele praktische tips, maar hij doet het ook zelf voor! Daniël is inspirerend, gedreven en werkt zeer resultaatgericht. Commercieel succes gegarandeerd!

Nicoline Valk-de Rijk
Manager Sales Operations at Daikin

Afbeelding

Sebastiaan Albeda Jelgersma

Ik ben een relatiebouwer met meer dan 19 jaar ervaring en toch zet het sparren met Daniel mij weer iedere keer op scherp. Zo begeleid Daniel mij om de juiste keuzes te maken.

Sebastiaan Albada Jelgersma
General Manager at Youngtimer Lease

Afbeelding

Heike van der Woerd

Het liefst geef ik vol gas in mijn onderneming en Daniel snapt deze gedrevenheid. In onze gesprekken komen we samen tot praktische oplossingen om mijn ideeënstroom efficiënt en lucratief in te zetten.

Heike van der Woerd
ZZP'er

Afbeelding

remko haar

Het onderscheidend vermogen van Daniel ten opzichte van andere trainers is dat hij in staat is om vanuit zijn inhoudelijke kennis en ervaring direct toegevoegde waarde te leveren. De pragmatische insteek genereert een hoog 'leerrendement'.

Remko Haar
Sales Director at NDC Mediagroup

Afbeelding

Miri

De sollicitatietips en technieken van Daniel geven een andere kijk op gesprekken met potentiële werkgevers. Zijn manier van handelen is effectief. Daniel heeft mij naar volle tevredenheid gecoacht in de zoektocht naar een nieuwe functie.

Miri Bartelson
Service en Support at Ksyos

Afbeelding

simon2

Met recht durf ik te zeggen dat ik van mening ben dat Daniel Francès de Lionel Messi is van de trainingsbureaus.

Simon de Best
Sales director at TMG

Afbeelding

Robert Ensel

Het is natuurlijk prima om eigenwijs te zijn als ondernemer, maar af en toe is het tijd voor een goed gesprek. Zo’n gesprek waardoor je weer weet waar je focus ligt. Daniel heeft het zeldzame talent om (bij mij in ieder geval) precies de juiste snaar te raken.

Robert Ensel
Directeur at Energy Proof

Afbeelding

Sara Hattink

Het is mij opgevallen dat Daniel zich inzet met een natuurlijke combinatie van gevoel, intuïtie en zakelijk verstand. Hij heeft mij geleerd om vanuit die combinatie te kijken naar mijn eigen situatie. Hierdoor heb ik het ‘tunneldenken’ los kunnen laten is er voor mij compleet advies ontstaan

Sara Hattink

Afbeelding

Franck Filemon

Ik heb meerdere malen met Daniel samen gewerkt en altijd met veel plezier. Hij heeft veel waarde toegevoegd aan onze teams. 

Franck Fielemon
Global Head of Telesales & Lead Management at DHL

Afbeelding

Mathijs van der Kooi

Buiten het feit dat het heel prettig samenwerken is met Daniel, heeft hij bij Myler een krachtige werkmethodiek bijgebracht. Dit resulteerde direct in meer omzet. Hij is in staat om met zijn enthousiasme en ervaring het team kennis te trainen die direct is toe te passen.

Mathijs Van Der Kooi
CMO at Myler

Afbeelding

Myriam Limper

Daniel is een kritisch observator en heeft ons zinvolle inzichten gegeven met betrekking tot de organisatiestructuur en sales optimalisatie.

Myriam Limper
Directeur at Zorgbewegers