Afbeelding

Naomi Rytz-Haik

I have gotten to know Daniel as a business coach and he is phenomenal at strategy, analysis and giving guidance. Daniel is extremely focused and goal-oriented while listening to the voice of the client, and his ability to incorporate the client’s needs and vision are outstanding. 

Noami Rytz-Haik
Business Development Manager

Afbeelding

Sebastiaan Albeda Jelgersma

Ik ben een relatiebouwer met meer dan 19 jaar ervaring en toch zet het sparren met Daniel mij weer iedere keer op scherp. Zo begeleid Daniel mij om de juiste keuzes te maken.

Sebastiaan Albada Jelgersma
General Manager at Youngtimer Lease

Afbeelding

Miri

De sollicitatietips en technieken van Daniel geven een andere kijk op gesprekken met potentiële werkgevers. Zijn manier van handelen is effectief. Daniel heeft mij naar volle tevredenheid gecoacht in de zoektocht naar een nieuwe functie.

Miri Bartelson
Service en Support at Ksyos

Afbeelding

Robert Ensel

Het is natuurlijk prima om eigenwijs te zijn als ondernemer, maar af en toe is het tijd voor een goed gesprek. Zo’n gesprek waardoor je weer weet waar je focus ligt. Daniel heeft het zeldzame talent om (bij mij in ieder geval) precies de juiste snaar te raken.

Robert Ensel
Directeur at Energy Proof

Afbeelding

Sara Hattink

Het is mij opgevallen dat Daniel zich inzet met een natuurlijke combinatie van gevoel, intuïtie en zakelijk verstand. Hij heeft mij geleerd om vanuit die combinatie te kijken naar mijn eigen situatie. Hierdoor heb ik het ‘tunneldenken’ los kunnen laten is er voor mij compleet advies ontstaan

Sara Hattink

Afbeelding

Shlomit

Ik vond het lastig om een keuze te maken in mijn carrière, dus daarvoor heb ik Daniel benaderd. Hij heeft heeft mij op een zeer effectieve manier uitgedaagd waardoor ik in één sessie precies wist wat ik wou gaan doen. 

Shlomit Singer

Afbeelding

Mérida Miller

I was at a major fork in the road when it came to my startup, I needed someone to challenge me but also hear my point of view. Daniel did both wonderfully. After just one session, I left feeling empowered, refocused and hungry to take action to bring my foundation to the next level. 

Mérida Miller
Founder Project Fearless

Afbeelding

Manon van Poelwijk

Daniel heeft mij op een hele krachtige manier geholpen in mijn persoonlijke groei. Hij is een goede luisteraar, doortastend en heeft veel ervaring. Zowel voor zakelijke als persoonlijke ontwikkeling kan ik Daniel van harte aanbevelen!

Manon van Poelwijk
Director Marketing Strategy at Vattenfall

Afbeelding

Heike van der Woerd

Het liefst geef ik vol gas in mijn onderneming en Daniel snapt deze gedrevenheid. In onze gesprekken komen we samen tot praktische oplossingen om mijn ideeënstroom efficiënt en lucratief in te zetten.

Heike van der Woerd
ZZP'er