Afbeelding

Ad Koppejan

Daniel heeft ons uitstekend geholpen bij zowel de voorbereiding als het dagvoorzitterschap van onze werkconferentie Gemeentelijke Informatieveiligheid. Daniel kan uitstekend adviseren hoe je je doelgroep het beste kunt benaderen. Als dagvoorzitter zorgt hij voor een levendige en interactieve bijeenkomst. 

Ad Koppejan
Serial entrepreneur & Commissioner

Afbeelding

Naomi Rytz-Haik

I have gotten to know Daniel as a business coach and he is phenomenal at strategy, analysis and giving guidance. Daniel is extremely focused and goal-oriented while listening to the voice of the client, and his ability to incorporate the client’s needs and vision are outstanding. 

Noami Rytz-Haik
Business Development Manager

Afbeelding

Marc Stubbe

Daniel = new business energy!!

Marc Stubbé
CCO at Sanoma

Afbeelding

Michiel van Gemert

Wij huurden Daniel in voor een hands-on presentatie. Het resultaat was verbluffend, we behaalden als team een ongekend aantal nieuwe afspraken bij onze leads.

Michiel van Gemert
Manager Business at Manpower

Afbeelding

Mathijs van der Kooi

Buiten het feit dat het heel prettig samenwerken is met Daniel, heeft hij bij Myler een krachtige werkmethodiek bijgebracht. Dit resulteerde direct in meer omzet. Hij is in staat om met zijn enthousiasme en ervaring het team kennis te trainen die direct is toe te passen.

Mathijs Van Der Kooi
CMO at Myler

Afbeelding

simon2

Met recht durf ik te zeggen dat ik van mening ben dat Daniel Francès de Lionel Messi is van de trainingsbureaus.

Simon de Best
Sales director at TMG

Afbeelding

Robert Ensel

Het is natuurlijk prima om eigenwijs te zijn als ondernemer, maar af en toe is het tijd voor een goed gesprek. Zo’n gesprek waardoor je weer weet waar je focus ligt. Daniel heeft het zeldzame talent om (bij mij in ieder geval) precies de juiste snaar te raken.

Robert Ensel
Directeur at Energy Proof

Afbeelding

Nicoline Valk-de Rijk

Vanuit zijn enorme rugzak vol met ervaring geeft Daniel niet alleen vele praktische tips, maar hij doet het ook zelf voor! Daniël is inspirerend, gedreven en werkt zeer resultaatgericht. Commercieel succes gegarandeerd!

Nicoline Valk-de Rijk
Manager Sales Operations at Daikin

Afbeelding

Myriam Limper

Daniel is een kritisch observator en heeft ons zinvolle inzichten gegeven met betrekking tot de organisatiestructuur en sales optimalisatie.

Myriam Limper
Directeur at Zorgbewegers

Afbeelding

Mérida Miller

I was at a major fork in the road when it came to my startup, I needed someone to challenge me but also hear my point of view. Daniel did both wonderfully. After just one session, I left feeling empowered, refocused and hungry to take action to bring my foundation to the next level. 

Mérida Miller
Founder Project Fearless

Afbeelding

Wies Leenders

Daniel is een perfecte en sterke motivator. Geweldig voor als het sales team een boost kan gebruiken.

Wies Leenders
CEO at OptiVolt

Afbeelding

David Beckett

Daniel's presentation on New Business was the best presentation I have ever seen in 20 years of business and 1,000s of presentations. He transformed my belief in myself (and many others) in a highly dynamic and interactive way!

David Beckett
Pitch Coach & author of Pitch To Win

Afbeelding

Ellen Schouten

Met zijn enthousiasme heeft Daniel er voor gezorgd dat de deelnemers van het bootcampteam een wereldprestatie hebben neergezet.

Ellen Schouten
Manager HRM at Brunel

Afbeelding

Jesse-Erik

Daniel is goed in staat geweest om met zijn doortastende vragen onze gezamenlijke visie naar boven te halen. Zijn praktische aanpak heeft ons op een lijn gekregen voor het optimaliseren van onze sales & marketing strategie.

Jesse en Erik
Directeuren at Newclicks

Afbeelding

Loes Dingemans

De samenwerking met Daniel heb ik als zeer plezierig ervaren omdat hij goed geluisterd heeft naar onze wensen. Wij hebben ontzettend veel geleerd de investering van zijn komst direct terugverdiend!

Loes Dingemans
Algemeen directeur at Unique

Afbeelding

Arno Veenstra

Daniel is energieke coach/trainer. Hij is inspirerend en door zijn jaren ervaring in de sales kan hij zich heel goed inleven welk gevoel er bij verkopers heerst. Een verademing in vergelijk met andere trainers.

Arno Feenstra
Directeur Sales B2B at Vattenfall

Afbeelding

Franck Filemon

Ik heb meerdere malen met Daniel samen gewerkt en altijd met veel plezier. Hij heeft veel waarde toegevoegd aan onze teams. 

Franck Fielemon
Global Head of Telesales & Lead Management at DHL

Afbeelding

Heike van der Woerd

Het liefst geef ik vol gas in mijn onderneming en Daniel snapt deze gedrevenheid. In onze gesprekken komen we samen tot praktische oplossingen om mijn ideeënstroom efficiënt en lucratief in te zetten.

Heike van der Woerd
ZZP'er